سوالات متداول و پرسش از دکتر آیدا ابراهیمی

معمولاً سوالات مشترکی از طرف مراجعه کنندگان و بیماران از ما پرسیده می شود. در پایین این صفحه سعی کرده ایم، به متداول ترین این سوالان پاسخ دهیم و برای افزایش آگاهی شما، بصورت دسته بندی شده قرار دهیم.

پیشنهاد ما این است که حتماً سوالات متداول در ذیل این قسمت را مطالعه کنید، به احتمال بسیار بالا، پاسخ خود را خواهید یافت.

این سوالات به همراه پاسخ، بدون ذکر نام شما در سایت برای استفاده دیگر افراد به نمایش درخواهد آمد.

در صورتیکه پرسش خود را در بین سوالاتی که قبلاً از ما پرسیده شده است پیدا نکردید، می توانید فرم ذیل را پرکنید و سوال خود را از ما بپرسید.


    در صورتی که تحلیل استخوان فک در مراحل اولیه خود باشد؛ جایگزین کردن دندان با ایمپلنت به عنوان ریشه مصنوعی که تقریباً همان تأثیر ریشه طبیعی را بر تقویت و رشد استخوان فک ایفا می کند؛ تاثیر بسزایی در درمان تحلیل استخوان فک دارد. در صورتیکه تحلیل استخوان فک شدید باشد پیش از کاشت ایمپلنت نیاز به انجام عمل پیوند استخوان است.
    متداول ترین کاربرد پودرهای استخوان در ایمپلنت دندان است که برای ارتقاء کیفیت و تراکم استخوان فک در ناحیه ای که دندان از دست رفته به کار می رود. به طور کلی پودر استخوان برای پیوند استخوان فک و ترمیم نواقص آن مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از انواع پودر استخوان نیز برای بهبود رشد استخوان و افزایش طول استخوان و یا جایگزین شدن با بخش هایی از استخوان که در اثر تصادف یا حمله تومور از بین رفته مورد استفاده قرار می گیرد. پس از پیوند استخوان گردش خون و خونرسانی به استخوان بهتر انجام گرفته و رشد آن را تحریک می کند. علاوه بر این پیوند پودر استخوان پیش از کاشت ایمپلنت موجب جوش خوردن اتصالات استخوان فک، ترمیم استخوان های شکسته و جایگزین شدن با استخوان تحلیل رفته و درمان تحلیل استخوان می شود.
    کشیدن دندان و کاشت ایمپلنت به جای آن تنها به چند دلیل محدود مانند آسیب دیدگی بسیار جدی، عفونت شدید، بیماری لثه، قرار گرفتن دندان زیر خط لثه و بیرون نیامدن آن و به هم ریختن تراز دندانها در فک انجام می‌گیرد. گاهی اوقات می توان ایمپلنت ها را همان روزی که دندان کشیده می‌شود؛ کاشت. اما معمولاً سه تا شش ماه به لثه زمان داده می شود تا پیش از کاشت پایه ایمپلنت بهبود یابد. البته این زمان نباید طولانی شود زیرا طولانی شدن جای خالی دندان در دهان مشکلاتی مانند تحلیل استخوان فک در بیمار ایجاد کرده و در نتیجه کاشت ایمپلنت را نیز با مشکل مواجه می‌کند.
    ایمپلنت های دندانی در زندگی کهنسالان حتی بالاتر از ۹۰ سال نیز تاثیر بسیاری دارد. نحوه عمل جراحی و درمان آن نیز با سایر بیماران جوان‌تر مشابه است. معمولا دندانپزشکان به تمام بیمارانی که یک یا چند دندان خود را از دست داده اند؛ حتی بیماران کهنسال توصیه می کنند که به جای استفاده از دندان های مصنوعی از ایمپلنت های دندانی استفاده کنند. ایمپلنت های دندانی بهترین روش جایگزین کردن دندان از دست رفته هستند و محدودیت سنی برای کاشت ایمپلنت دندان وجود ندارد.
    معمولاً دندانپزشکان توصیه می‌کنند که بیماران تا زمانی که می‌توانند پس از کاشت ایمپلنت از کشیدن سیگار و قلیان خودداری کنند. اما اگر نمی توانید به مدت طولانی از کشیدن سیگار خودداری کنید؛ حداقل به مدت دو هفته پیش از انجام ایمپلنت دندان و حدود ۲ تا ۳ ماه بعد از آن باید آن را ترک کنید تا جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک به طور کامل انجام گیرد.
    نه تنها در روش بلیچینگ بلکه در تمامی روش های سفید کردن دندان به علت استفاده از سفید کننده های شیمیایی ممکن است این مواد بر روی سلامتیه شیر مادر تاثیر بگذارد، پس توصیه می شود از انجام این روش ها در دوران بارداری بپرهیزید.
    تا به حال عوارض وآسیبی از انجام بلیچینگ دندان شنیده نشده، مگر در افرادی که به طور افراطی و چندین بار در سال از این روش استفاده کرده باشند که در این صورت دندان هایشان دچار حساسیت می شود. به این علت که در روش بلیچینگ فقط رنگ دانه های روی دندان های شما را پاک می کند، هیچ آسیبی به مینای دندان نمی رساند.
    احتمالا در اولین مرحله این سوال برای همه ی افراد پیش بیاید، انتخاب روش مناسب برای دندان های شما، توسط دندانپزشک زیبایی شما مشخص می شود، این انتخاب بستگی به سلیقه، بودجه و وضعیت ظاهری دندان های شما دارد. اگر دندان های شما از لحاظ ظاهری و ردیف بودن مشکل شدیدی ندارد ما بلیچینگ دندان را به شما پیشنهاد می دهیم.
    پراکسید هیدروژن شناخته شده ترین و پرکاربردترین ماده جهت بلیچینگ است. این ماده در حداقل زمان مابین ماتریکس ارگانیک مینا و عاج منتشر می شود. پراکسید هیدروژن با افزایش نفوذپذیری ساختار دندان، موجب افزایش حرکت یون ها مابین دندان می شود. هیدروژن پراکسید یک اکسید کننده ی قوی بوده و قادر است رادیکال های آزاد فراوانی با قدرت واکنشی زیاد را ایجاد کند. این رادیکال های آزاد به منظور رسیدن به ثبات، با اکثر مولکول های ارگانیک دیگر واکنش می دهند و رادیکال های آزاد دیگری را ایجاد می کنند. در نهایت با شکل گیری مولکول هایی که نور کمتری جذب و میزان بیشتری از نور را منعکس می کنند، بلیچینگ و سفید شدن دندان ها به طور موفقیت آمیزی انجام می شود.
    نکته بسیار مهم در درمان بلیچینگ دندان این است که این درمان دندانها را در طیف طبیعی دندان روشن می کند و اگر شما مایل هستید دندانهایتان بسیار گچی و سفید یخچالی باشند باید از درمان های کامپوزیت و لمینت دندان استفاده کنید. چرا که معمولا با بلیچ این رنگ ها قابل حصول نمی باشند.
    رنگ دندان تابعی از رنگ چهره، پوست و موی فرد است. هرچه افراد پوست تیره تری داشته باشند، دندانهایشان هم تیره تر است. در مورد سیاهپوستان، دندانهایشان بسیار سفید و درخشان به نظر می رسد. این به دلیل تضاد (کنتراست) رنگ بین سیاهی پوست و سفیدی دندان است .اما اگر دندان کشیده شده یک سیاهپوست را با یک سفیدپوست مقایسه کنید، رنگ تیره تری دارد. نکته مهم بعدی استفاده از رنگ و آرایش است. با کاربرد رژلب و آرایش تیره تر دندان های شما سفید تر به نظر می رسد. مثلا کاربرد توناژهای خاصی از قرمز معمولا دندان را سفید تر نشان می دهد و رنگ هایی مثل صورتی، زردی دندان را بیشتر نمایان می کند. پس می توان با انتخاب رنگ مناسب در آرایش هم از این خطای بصری استفاده کرد.
    در بزرگسالان محدودیت سنی خاصی برای بلیچینگ دندان وجود ندارد و بعد از 18 سالگی قابل انجام است. قبل از این سن، عصب دندان بزرگ است و حساسیت بیشتری ایجاد می شود. در بانوانی که دوره بارداری یا شیردهی را می گذرانند برای احتیاط بیشتر بهتر است این درمان انجام نشود.
    امروزه بسیاری از محصولات سفیدکننده دندان بدون نسخه در داروخانه ها به فروش می رسند. این محصولات شامل چسب ها و نوارهای سفیدکننده دندان هستند که درصد و ترکیبات متفاوتی دارند. کاربرد انواع تجاری شناخته شده که دارای تاییدیه FDA هستند منعی ندارد. اما معمولا برای رفع زردی دندان در خانه باید چندین بار استفاده شوند که این خود باعث صرف هزینه بالایی می شود. علاوه بر این علت تغییر رنگ دندان هم تشخیص داده نمی شود و ممکن این این درمان اصلا پاسخگوی نیاز بیمار نباشد. بنابراین بهترین توصیه آن است که به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا پس از تشخیص صحیح، درمانی اصولی و استاندارد با کیفیت بالا دریافت کنید.
    یکی از محصولات تجاری که در بازار فروش بسیاری پیدا کرده اند، پودر و خمیردندانهای سفیدکننده هستند. باید دقت کرد که انواعی از “خمیردندان های سفیدکننده”، “ضدجرم”، “مخصوص سیگاری ها”و… دارای مواد ساینده دندان هستند و در اثر استفاده مداوم یا طولانی مدت باعث آسیب و از بین رفتن دندان ها می شوند و ما روزانه با بیمارانی روبرو هستیم که در اثر سایش دندانهایشان با درد و حساسیت طوق دندانها مراجعه می کنند. بنابراین در صورتیکه مایلید از این خمیردندان ها استفاده کنید، اولا از برندهای اصل و معتبر شناخته شده تهیه کنید و ثانیا به صورت دائمی و بعنوان خمیردندان روزانه استفاده نکنید.
    هر دو روش جرمگیری و بلیچینگ دندان باعث روشن تر شدن دندان‌ها می‌شود ولی در هر کدام از این روشها نوع و میزان سفید کردن دندانها متفاوت است. روش جرمگیری یا (اولتراسونیک) باعث پاکسازی دندانها از املاح رسوب کرده که باعث بوی بد دهان، بدرنگی و زبری دندانها می‌شود. خود بزاق دهان انسان به طور طبیعی با میکروبها و مواد غذایی و باکتریهای دهان ترکیب شده و ایجاد لایه‌‌ای به نام پلاک بر روی دندانها می‌کند. اصولاً پلاکها در قسمتهای پایینی لثه و نواحی که دسترسی به آنها برای تمیز کردن دشوار است بیشتر میشوند که به مرور زمان باعث پوسیدگی دندان می‌شوند پس برای از بین بردن این پلاکهای ایجاد شده باید جرمگیری دندان انجام شود که طی این فرآیند پلاکها و رسوباتی که در بین دندان و لثه ها ایجاد شده از بین می‌رود که همین امر گاهی سبب روشنتر شدن لثه و دندان افراد می‌شود. روش بلیچینگ دندان صرفا یک روش برای سفید کردن دندانهاست. بلیچینگ دندان در واقع راه درمانسیت برای از بین بردن لکه ها و رنگدانه های روی دندان که در اثر مرور زمان و به صورت ژنتیکی به وجود آمده این روش صرفاً برای زیبایی است و روش درمانی ای نیست.
    بلیچینگ تنها در افرادی که فقط می‌خواهند رنگ دندان خود را سفید کنند و نیازی به تغییر در فرم، اندازه و شکل دندان خود ندارند انجام می شود. در روش سفید کردن دندان با کامپوزیت علاوه بر تغییر رنگ دندان ها، فرم، اندازه و ظاهر دندان ها تغییر می‌کند. در روش کامپوزیت ونیر، بر روی دندان هیچگونه تراشی داده نمی‌شود و کامپوزیت بر روی دندان بدون تراش قرار میگیرد.
    بلیچینگ دندان یک روشی ساده برای سفید کردن دندان است که از مواد سفید کننده مانند کاربامید پراکساید و هیدروژن پراکساید استفاده میکند و به این صورت عمل میکند که لکه های روی دندان را به قسمتهای کوچکتر تقسیم و سپس پراکنده میکند در نتیجه رنگ دندان‌ها روشن‌تر می‌شود. درلمینت دندان قالبی سرامیکی متناسب با قالب دندان ساخته شده و بر روی دندان قرار داده می‌شود و در لیمنیت هدف اصلی پوشاندن عیبهای دندانی مانند تغییر رنگ دندان، شکستن دندان و فاصله‌ی بین دندانی است.در حالیکه در بلیچینگ هدف فقط سفید کردن دندان می‌باشد.
    بسته به نوع جنس دندان اشخاص و همچنین رنگدانه‌های رسوبی، درجه سفیدی دندان‌ها پس از انجام بلیچینگ متفاوت است.
    قبل از اینکه برای بلیچینگ اقدام کنیم ابتدا باید دندان های پوسیده را ترمیم کنیم سپس در صورت نیاز جرمگیری دندان ها و برساژ را انجام دهیم تا نتیجه‌ی بهتری از بلیچنگ بگیریم. باید این نکته را در نظر داشته باشیم که بلیچینگ بر روی پرکردگی‌ها، لمینت‌ها، روکش‌ها و زردی‌های ریشه دندان که بر اثر تحلیل رفتن لثه به وجود آمده تاثیری ندارد.
    سفید ماندن دندان پس از بلیچینگ به نوع رژیم غذایی ، بهداشت دهان، نوع تغذیه‌ای که فرد پس از انجام بلیچینگ دارد و میزان رنگدانه‌های موجود در نوشیدنی‌ها و غذاها بستگی دارد. لازم به ذکر است که بلیچینگ برای دائمی ماندن باید هر چند مدت یکبار طبق نظر پزشک تکرار شود تا سفیدی ماندگاری به دندانهایتان ببخشد.
    میزان موفقیت این روش درمانی از فردی به فرد دیگر و طبق شرایط سلامتی آنها متفاوت است. می توان گفت که میزان موفقیت ایمپلنت برای یک فرد سالم با بهداشت دهان و دندان و ایمنی مناسب بالای 90 تا 95 درصد است.
    چیزی به نام ایمپلنت بدون فلز وجود ندارد. تقریبا تمام مواد مورد استفاده برای جایگزینی دندان ها حاوی نوعی یون فلزی هستند. ایمپلنت های دندانی از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده اند (شبیه به کاشت مفصل ران/ شانه یا زانو) که بسیار زیست سازگار بوده و آلرژی به آن تا حد زیادی نادر است.
    خیر ، مگر اینکه کامپوزیت ونیر برداشته شده و ارتودنسی انجام شود و پس از ارتودنسى مجددا دندانها را کامپوزیت ونیر کرد.
    در دوران بارداری معمولا هیچ گونه درمان انتخابی دندانپزشکی انجام نمی شود. منظور از انتخابی ، نقطه مقابل اجباری و اورژانسی می باشد، بنابراين اگر بيمار نيازمند درمان اورژانسى نباشد بهتر است اين کار بعد از باردارى انجام شود اما در شرایط خاص که لازم باشد امکان ونیر دندان در دوره باردارى ( و ترجیحا سه ماهه دوم باردارى ) وجود دارد و درمان کامپوزيت ونير ضررى براى مادر و جنين ندارد.
    ترجیحا بهتر است ابتدا درمان کامپوزیت ونیر دندانها انجام شود تا موقعیت لبها کاملا مشخص شود و جراح زیبایى بینى بتواند در خصوص پلن جراحى بینى تصمیم بگیرد.
    در بعضى شرایط خاص که وضعیت ایمپلنت ایده آل است و صرفا بمنظور اصلاح رنگ و هماهنگى با سایر دندانهاى ونیر شده تصمیم به اینکار گرفته مى شود مى توان دندان ایمپلنت شده را ونیر کرد اما اگر ایمپلنت مشکل داشته باشد نمى توان آنرا با ونیر اصلاح کرد و در این موارد مى بایست روکش ایمپلنت را تعویض کرد.
    در بعضى شرایط خاص که وضعیت روکش ایده ال است و صرفا بمنظور اصلاح رنگ و هماهنگى با سایر دندانهاى ونیر شده تصمیم به اینکار گرفته مى شود مى توان دندان روکش شده را ونیر کرد اما اگر روکش مشکل داشته باشد نمى توان آنرا با ونیر اصلاح کرد و در این موارد مى بایست روکش را تعویض و از روکش تمام سرامیک براى آن دندان استفاده کرد.
    خير. در صورتيکه بهداشت دهان رعایت شود و دندانپزشک در انجام درمان ونیر کامپوزیت مهارت لازم را داشته باشد، جای نگرانی در این مورد نیست. البته اگر درمان با کامپوزیت کيفيت پايين انجام شود و در صورت وجود درز و فاصله بين کامپوزیت ونير و دندان، احتمال ايجاد بوى نامطبوع دهان است که در اين حالت بايست کامپوزيت دندان تعويض شود.
    با اتمام ماندگاری 7 تا 10 ساله ی کامپوزیت و 15 تا 20 ساله لمینت دندان، مجددا باید کامپوزیت و یا لمینت دندان انجام داد. بخصوص در مورد لمینت دندان باید گفت افرادی که لمینت دندان دریافت کرده اند نمی توانند آن را از روی دندان حذف کنند و برای همیشه باید روی دندان های خود داشته باشند. دلیل این امر این است که برای قرار دادن لمینت دندان روی دندان ها، معمولا در حد 0.3 میلی متر از مینای دندان تراشیده می شود.
    طول عمر کامپوزیت ونیر و لمینت سرامیکی هم مانند هر روش دیگری بستگی به میزان رعایت و مراقبت شما دارد. برای افزایش ماندگاری کامپوزیت دندان‌هایتان باید از خوردن غذاهای سفتی مثل ته‌دیگ و میوه‌های سخت پرهیز کنید. در صورت بروز هر نوع مشکلی مثل لب پریدگی با مراجعه به پزشکتان جهت ترمیم آن اقدام کنید. درصورت رعایت بهداشت دهان و دندان و دوری از استعمال دخانیات، ماندگاری و طول عمر کامپوزیت دندان بین 7 تا 10 سال و طول عمر لمینت سرامیکی 15 الی 20 سال می باشد.
    بله، شما می توانید با تماس تلفنی با شماره های مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی، مشاوره تلفنی بگیرید. در نظر داشته باشید، ممکن است بمنظور مشاوره دقیق، نیاز باشد که وضعیت دندان های شما از نزدیک بررسی شود، که در این حالت می توانید با رزرو و تعیین وقت، نسبت به مراجعه حضوری به مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی اقدام نمائید.

    02188055701
    02188055702
    مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی در خیابان شیخ بهایی تهران، خدمات درمانی و زیبایی دندان از قبیل لمینت سرامیکی دندان، کامپوزیت ونیر، بلیچینگ و سفیدکردن دندان، ایمپلنت و کاشت دندان، پروتز دندان، درمان ریشه دندان و اصلاح لبخند را ارائه می دهد.
    بله. شما می توانید با دادن پیغام به شماره واتساپ مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی، و ارسال عکس دندانتان، از دکتر آیدا ابراهیمی مشاوره رایگان دندانپزشکی بگیرید.
    شماره واتساپ مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی »  09396766541
    آدرس مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی به شرح ذیل می باشد:
    تهران، ونک، میدان شیخ بهایی، برج صدف، طبقه ی دهم، واحد ۱۰۴

    لوکیشن مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی را در قسمت تماس با ما می توانید مشاهده کنید.
    در حال حاضر مرکز دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی در روزهای شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 10 صبح الی 19 مراجعه کننده می پذیرد.
    قیمت بستن فاصله بین دندان ها، به نوع درمان بستگی دارد. اما درمان راحت، زیبا و ارجح آن که در یک مدت کوتاه به نتیجه میرسد همان کامپوزیت ونیر است.
    معمولا بلند تر کردن دو دندان جلویی نسبت به بقیه دندانها را به نام "دندون خرگوشی" می شناسند. که بهترین روش استفاده از کامپوزیت ونیر برای بلند کردن دندانهاست. گاهی لمینت سرامیکی دندان هم میتواند کمک کننده باشد. در عین حال باید شرایط دندان ها توسط متخصص زیبایی بررسی شده و بهترین راه حل درمانی برای شما در نظر گرفته ‌شود.
    یک نکته خیلی مهم در مورد کامپوزیت ها، و بخصوص کامپوزیت های سفید این هست که هم رنگپذیری بالاتری نسبت به لمینت های سرامیکی دارند و هم بدلیل سفید بودن، بیشتر هم به چشم می آیند. از شایع ترین علل تغییر رنگ در کامپوزیت ها عوامل ذیل می باشد: ۱. کسانی که سیگار و قلیون می‌کشند. ۲. کسانی که چای و قهوه و غذاهای پرادویه میل میکنند. ۳. پالیش ضعیف و نامناسب یا عدم پالیش کامپوزیت ها.
    برای بلند کردن دندانها، با توجه به شرایط دندان های مقابل و در مجموع اکلوژن دهان و دندان شما، از انواع روشهای لمینت و کامپوزیت دندان می توان استفاده کرد.
    بطور کلی باید قبل از انجام هر عمل زیبایی دندان، با پزشک متخصص زیبایی مشورت نمائید. ایشان پس از معاینه دقیق دندان های شما، بهترین پیشنهادات ممکن را به شما خواهند داد. ولی معمولا ً برای افراد ذیل استفاده از لمینت سرامیکی دندان پیشنهاد نمی شود.
    • افرادی که عادات دهانی مختلف دارند مثل دندان قروچه یا فشردن دندانها به هم و یا افرادی که سایش دندانی دارند.
    • بر روی دندانهایی که بر اثر سایش ارتفاع خود را از دست داده اند نمیتوان از لمینت استفاده کرد.
    • اگر ضخامت مینای دندان به اندازه کافی نباشد.
    • افرادی که بهداشت دهانی ضعیفی دارند.
    انواع لمینت دندان برای اصلاح بد فرمی و بد رنگی دندان ها مورد استفاده قرار می گیرند، اما روکش های دندانی به ندرت برای اصلاح فرم و رنگ دندان ها مورد استفاده هستند بلکه بیشتر در مواردی که تخریب دندانی گسترده ای وجود داشته است، از روکش های دندانی استفاده میشود. مثلا پوسیدگی های وسیعی که دیگر نمی توان با انواع لامینت دندان آنها را اصلاح کرد. و یا دندانهایی که عصب کشی شده اند را برای حمایت در برابر شکستن و تخریب بیشتر با روکش دندان، اصلاح می کنیم.
    قیمت ، میزان محافظه کارانه بودن ، طول عمر مفید (لب پر شدن) و مقاومت در برابر رنگ پذیری از تفاوت های این دو روش است. بزرگترین مزیت کامپوزیت ونیر محافظه کارانه تر بودن این روش نسبت به لمینت سرامیکی است. دیگر فرق کامپوزیت و لمینت این است که قیمت کامپوزیت دندان مناسب تر از لمینت سرامیکی است. با وجود این که نوع سرامیکی لمینت دندان قیمت بیشتری دارد، احتمال شکست و لب پر شدن، در لمینتهای سرامیکی بسیار کمتر است و این مهمترین فرق لمینت و کامپوزیت است. از طرفی این انواع لمینت سرامیکی دندان به رنگ پذیری مقاوم ترند. طول عمر مفید لمینت سرامیکی بیشتر است. اما قابل برگشت هم نیست.
    دندان کامپوزیت شده به همان اندازه ممکن است دچار پوسیدگی شود که دندان طبیعی دچار میشود. پس اهمیت دادن به بهداشت دهان و دندان از دیگر عوامل افزایش طول عمر کامپوزیت دندان میباشد.
    دندان لمینت شده به همان اندازه ممکن است دچارپوسیدگی شود که دندان طبیعی دچار میشود. پس اهمیت دادن به بهداشت دهان و دندان از دیگر عوامل افزایش طول عمر لمينت دندان میباشد.
    وقتی لمینت توسط دندانپزشک مجرب به درستی و با ظرافت طراحی شده باشد و با دقت کافی روی دندان قرار بگیرد هرگز از دندان جدا نمیشود. ولی این امکان وجود دارد که لمینت دچار شکستگی یا لب پریدگی شود. که البته طراحی و نصب دقیق، احتمال شکستگی یا لب پریدگی را کاهش میدهد.
    قبل از پاسخ به این پرسش این نکته را خاطر نشان کنیم که تغییر رنگ لمینت سرامیکی یا کامپوزیت ونیر، به عوامل زیادی مثل عادت تغذیه ای فرد، میزان نوشیدن چای و قهوه، و کشیدن دخانیات مثل سیگار و قلیان و پیپ دارد. بصورت کلی رنگ پذیری در لمینت سرامیکی دندان کمتر از كامپوزيت دندان است.
    بله. در صورتیکه لمینت كامپوزيتی دندان دچار لب پریدگی یا شکستگی شود امکان ترمیم و اصلاح مجدد آن با کامپوزیت دندان وجود دارد.
    هرچند که لب پریدگی و یا شکستگی در لمینت های سرامیکی خیلی محدود اتفاق میفتد، اما در صورتیکه اتفاق بیفتد، امکان ترمیم و اصلاح مجدد لمینت سرامیکی وجود نداشته و باید لمینت سرامیکی بطور کامل برای آن دندان تعویض گردد.
    عادت دندان قروچه باعث شکستگی و آسیب به لمینیت سرامیکی دندان می شود. البته برای حل مشکلات سایشی ناشی از دندان قروچه و کاهش آثار سایر عادات مخرب دهانی می توان از نایت گارد (محافظ دندان) استفاده کرد.
    در پاسخ به این سوال باید گفت، مجموعه ی یک لبخند زیبا نیازمند هماهنگی لثه ، ظاهر، اندازه، رنگ و موقعیت دندان ها نسبت به لب ها و صورت فرد است. به همین منظور باید از دندانپزشک متخصص زیبایی در این خصوص مشاوره بگیرید.
    امروزه لمینت سرامیکی (ونیر سرامیکی) یکی از رایج ترین درمان های ترمیم زیبایی دندانپزشکی به شمار میرود. این روش طراحی لبخند برای اصلاح فاصله بین دندان ها، فرم، رنگ و شکل آنها یا به طورکلی ایجاد یک لبخند هالیوودی استفاده میشود.
    لمینت دندان (dental veneers یا denatl porcelain laminate) موادی بسیار نازک با طول عمر بالا بوده که با کمک مواد رنگ دندان ساخته شده و با پوشاندن سطح بیرونی دندان و داشتن حداقل عوارض باعث بهبود ظاهر آن میشود.
    ممکن است در بخش تراش دندان ها کمی درد و ناراحتی حس کنید، که دندانپزشک شما میتواند از بی حسی موضعی استفاده کند و پس از انجام لمینت دندان، همانند سایر ترمیم ها، در ابتدا حساسیت هنگام مصرف مواد غذایی خیلی گرم و یا خیلی سرد مشاهده میشود. ولی بعد از مدت زمان کوتاهی این حساسیت از بین میرود.
    اگر شما فقط میخواهید دندان های جلویی خود را لمینت کنید باید رنگ لمینت را هماهنگ با دندان های اطراف انتخاب کنید زیرا اگر رنگ دندان طبیعی با لمینت متمایز باشد زیبایی لبخند و دندان شمارا کاهش میدهد.
    نباید تمایز زیادی بین سفیدی چشم با رنگ لمینت دندان باشد زیرا غیر طبیعی میشود و لبخند شما مصنوعی و سرد به نظر میرسد.
    برای انجام لمینت محدودیت سنی وجود ندارد، اما عموما برای افراد زیر 18 سال توصیه نمیشود زیرا لمینت دندان باید در زمانی انجام شود که دندان ها و استخوان های فرد به تکامل رسیده باشد.
    در سیستم های جدید لمینت دندان، تراشی در حدود 0.5 تا 0.8 میلی متر نیاز دارید.

    کلیه خدمات زیبایی و درمانی دندان

    شما میتوانید برای اطلاع از طرح دقیق درمان و اطلاع از هزینه ها با شماره های ما تماس بگیرید و برای ویزیت حضوری رایگان به مطب دندانپزشکی دکتر آیدا ابراهیمی مراجعه فرمائید.